KAPOT FYTYRËS

ZGJIDHJE PËR ARKITEKTURË

KAPOT FYTYRËS

Parasystem është sistemi i veshjes termoizoluese për muret e jashtme të krijuar nga Terremilia.
Shiritat, të bëra me të gjitha përfundimet e gamës së Tullave të Ekstruduara dhe Tullave të punuara me dorë, i shtojnë performancës së shkëlqyer të izolimit termik dhe akustik, të garantuar nga veshja, rezultatin estetik të rafinuar të fasadës së ekspozuar, duke kombinuar kështu nevojat e dizajnit dhe elegancën estetike.

Disponueshmëria e një përzgjedhjeje të gjerë përfundimesh siguron që sistemi të ketë një ndikim të fortë vizual dhe emocional, si dhe mundësi të ndryshme personalizimi.

Sistemi i izolimit të jashtëm që kursen fytyrën e dukshme

Sistemi ynë i jashtëm i izolimit termik rikthen estetikën e përjetshme të sipërfaqeve të ekspozuara në ndërtesa të optimizuara për energji. Si? Falë shiritave të veçantë të tullave me trashësi të reduktuar.

Përhapja e shpejtë e veshjes së jashtme po redukton në mënyrë drastike numrin e ndërtesave të ekspozuara, një tipologji ndërtimi që karakterizon (ose, të paktën, ka karakterizuar prej dekadash) skenarin e banimit urban të zonave të ndryshme të gadishullit. Rivendosja e tij pas aplikimit të shtresës izoluese përfshin kosto, probleme teknike dhe një rritje të mëtejshme të trashësisë (tashmë domethënëse) me të cilën askush nuk është i gatshëm të përballet. Përballë kërcimit të dyfishtë në klasën e energjisë të rimbursuar me 110%, edhe ata që e duan ndjenjën e tullës së ekspozuar i dorëzohen anonimitetit estetik tipik të suvasë mono ose dykromatike, duke hequr dorë edhe nga përfitimi teknik i një rezistence të pashembullt të veshjes.

Sistemi ynë u krijua për të kombinuar avantazhet energjike dhe akustike të veshjes dhe ato mekanike të veshjes me tulla: Parasystem siguron, në fakt, një përfundim që përbëhet nga instalimi i shiritave të hollë të tullave.. Në këtë mënyrë ruan estetikën e rafinuar të fytyrës së ekspozuar, me avantazhet e shtuara të një materiali rezistent ndaj ngricave dhe jashtëzakonisht rezistent.

Shiritat fitohen duke prerë fytyrat fisnike të tullave të buta dhe të tullave të shtrydhura. Kanë një trashësi rreth 2.5 cm dhe përmasa, ngjyra dhe përfundime që përkojnë me ato në katalogun tonë, pa paragjykuar mundësinë e një look-u të personalizuar nëse sasitë justifikojnë investimin. Të pesha e reduktuar e kësaj shtrese që zëvendëson shtresën e suvasë që mbron izolimin nuk ndikon në asnjë mënyrë në shtrëngimin e sistemit termik, ndërkohë që rrit rezistencën e tij ndaj goditjeve dhe breshërit .

ZGJIDHJE PËR ARKITEKTURË