PAMBUKU VETËMBYLLSHËM

NJË PASION QË ZGJAT PËR MË SHUMË SE 70 VJET

PAVEK & AGED PAVEK

PAVEK
PAVEK është linja e tullave dhe shiritave për shtrimin e jashtëm. Bërë nga argjila 100% bio-ekologjike natyrore. Të gjitha produktet në linjën Pavek janë të certifikuara CE sipas standardit të referencës UNI EN 1344. Ato janë të lëvizshme, të qëndrueshme, kundër ngrirjes dhe rrëshqitjes por mbi të gjitha janë elementë me një vlerë të lartë estetike.
Disa formate kanë jastëkë hundë ndarës, të cilat lehtësojnë instalimin. Profilet e dalë në dy faqet anësore të elementit në fakt përshpejtojnë punën e shtresës në rregullimin e tullave me fugën e rekomanduar.

PAVEK I MOSHUR
I pajisur me të gjitha karakteristikat teknike të produktit Pavek pa ndarës dhe me ndarës, Pavek Anticato karakterizohet nga pamja e tij e konsumuar dhe veçanërisht e vlefshme. Ky efekt i ri përftohet duke i nënshtruar elementët e dyshemesë ndaj një procesi dytësor të quajtur rrëshqitje. Karakteristikat që rezultojnë janë parregullsia e skajeve dhe formave të cilat, të kombinuara me ngjyrat e ngrohta të terrakotes, rikrijojnë dyshemetë që përshtaten me mjedise të ndryshme, si moderne ashtu edhe fshatare.

PËRmasat e disponueshme (pa ndarës)
24x12xH5,5 (33 copë/m2)
24x6xH5,5 (66 copë/m2)
28x7xH4 (48 copë/m2)

PËRmasat e disponueshme (me ndarës)
21x10xH5,5 (44 copë/m2)
21×10,5xH8 (44 copë/m2)
28x7xH5,5 (44 copë/m2)

Bizanti

Lloji i produktit: Pavek & Aged Pavek

Është ngjyra klasike rozë, pothuajse “portokalli”, tipike për terrakotën toskane.
Duke pasur parasysh ngjyrën e tij, përdoret si në kontekstin bashkëkohor ashtu edhe në atë historik.
I pjerrët në anët, mund të instalohet si bllok vetëmbytës (nuk kërkohet llaç).
Trajtimi sipërfaqësor dhe kompaktësia e argjilës e bëjnë atë të paarritshëm dhe të përjetshëm.
Me kalimin e kohës karakteristikat e tij përmirësohen.
Produkti konsiderohet antifriz.

Procesi i plakjes (Pavek Aged) krijon parregullsi që e bëjnë çdo element një ekzemplar unik.
Sipërfaqja e ashpër dhe ngjyra opake që thith dritën japin reflektime dhe nuanca të pagabueshme.

Damasku

Lloji i produktit: Pavek & Aged Pavek

Ngjyra e tij e duhanit i jep vlerë dhe bukuri dyshemesë.
Përdoret shpesh nga dizajnerët për inserte ose detaje arkitekturore me ngjyrat e tjera tipike të terrakotës GRANADA ose BISANZIO.
I pjerrët në anët, mund të instalohet si bllok vetëmbytës (nuk kërkohet llaç).
Trajtimi sipërfaqësor dhe kompaktësia e argjilës e bëjnë atë të paarritshëm dhe të përjetshëm.
Me kalimin e kohës karakteristikat e tij përmirësohen.
Produkti konsiderohet antifriz.

Procesi i plakjes krijon parregullsi që e bëjnë çdo element një ekzemplar unik.
Sipërfaqja e ashpër dhe ngjyra opake që thith dritën japin reflektime dhe nuanca të pagabueshme.

Granada

Lloji i produktit: Pavek & Aged Pavek

Një ngjyrë e kuqe magjepsëse që rrit bukurinë e terrakotes.
Ai bashkon hijeshinë dhe substancën e traditës arkitekturore të terrakotës në natyrë.
I pjerrët në anët, mund të instalohet si bllok vetëmbytës (nuk kërkohet llaç).
Trajtimi sipërfaqësor dhe kompaktësia e argjilës e bëjnë atë të paarritshëm dhe të përjetshëm.
Me kalimin e kohës karakteristikat e tij përmirësohen.
Produkti konsiderohet antifriz.

Procesi i plakjes krijon parregullsi që e bëjnë çdo element një ekzemplar unik.
Sipërfaqja e ashpër dhe ngjyra opake që thith dritën japin reflektime dhe nuanca të pagabueshme.

Toskana

Lloji i produktit: Pavek i moshuar